Мени

Контакт

За било какви прашања поврзани со работата и условите во ПЗУ Др. Цекиќ и ПЗУ Пинокио можете да не контактирате телефонски или преку нашата електронска пошта. Доколку сакате да не контактирате преку електронска пошта, Ве молиме пополнете ја соодветната форма, а ние ќе се погрижиме да Ви одговориме на Вашите прашања во најбрз можен временски рок.

Однапред Ви благодариме за довербата и поддршката.

 • Телефони:
 • Ординација:
  02/ 2464 – 160
 • Др. Николица Цекиќ (спец. Оториноларинголог):
  070/ 720 – 940
  ncekic@hotmail.com
 • Др. Кармен Цекиќ Димовска (спец. Педијатар):
  070/ 958 – 515
  karmencekic@hotmail.com
 • Работно време (со претходна најава заради превентивните мерки и протокол за заштита од COVID):
 • ПЗУ Др. Цекиќ
  09h – 16h – Понеделник, среда
  13h – 19h – Вторник, четврток
  09h – 15h – Петок
 • ПЗУ Пинокио
  09h – 16h – Понеделник, вторник, среда, четврток
  09h – 15h – Петок
 • Локација:
 • Бул. Јане Сандански бр.64 1/1, Скопје (позади кафе Тренд во Аеродром)